2110158407 6949981274 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ), 6944909582 (ΓΕΩΡΓΙΑ) Ευελπίδων 27 (δίπλα από τα δικαστήρια), Αθήνα
hero image
 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ
Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική - Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα Αττική


Στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ” το οποίο για περισσότερα από 20 χρόνια συλλέγει και διαθέτει προς πώληση παλαιά αντικείμενα και αντίκες που ξυπνούν αναμνήσεις άλλων εποχών. 

Η αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα, καθώς και η μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Αθήνας και όλης την Ελλάδας, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την αγορά αλλά και την πώληση κάθε παλαιού αντικειμένου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΙΚΩΝ

Πιο συγκεκριμένα στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από παλαιά και μοναδικά αντικείμενα όπως έπιπλα, αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, ασημικά, διακοσμητικά, συλλογές και πολλά ακόμα αντικείμενα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε παλαιά αντικείμενα και αντίκες που δεν φτιάχνονται πια και που κουβαλούν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. 

Εάν λοιπόν διαθέτετε παλαιά αντικείμενα που πιάνουν χώρο στην αποθήκη σας, δεν ταιριάζουν πια στον χώρο σας ή δεν είναι πλέον του γούστου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα προβούμε στην εκτίμηση και στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που διαθέτετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται, εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.

Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε κάποιο παλαιό αντικείμενο και να προβούμε στην αγορά του, τοις μετρητοίς.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Έχοντας έρθει σε επαφή με χιλιάδες παλαιά αντικείμενα αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να εκτιμήσουμε ορθά κάθε παλαιό αντικείμενο.
 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

σπίτια, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια και εγκαταλελειμμένους χώρους αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε.
 

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ

Επιδιόκοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αγοράζουμε τοις μετρητοίς κάθε παλαιό αντικείμενο ή αντίκα που δεν χρειάζεστε πιά και πιάνει χώρο στην αποθήκη σας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ