2110158407 6949981274 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ), 6944909582 (ΓΕΩΡΓΙΑ) Ευελπίδων 27 (δίπλα από τα δικαστήρια), Αθήνα
 
 
 
 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Έχοντας έρθει σε επαφή με χιλιάδες παλαιά αντικείμενα αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να εκτιμήσουμε ορθά κάθε παλαιό αντικείμενο.
 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
σπίτια, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια και εγκαταλελειμμένους χώρους αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε.
 

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Επιδιόκοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αγοράζουμε τοις μετρητοίς κάθε παλαιό αντικείμενο ή αντίκα που δεν χρειάζεστε πιά και πιάνει χώρο στην αποθήκη σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ
Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική - Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα Αττική


Στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ” το οποίο για περισσότερα από 20 χρόνια συλλέγει και διαθέτει προς πώληση παλαιά αντικείμενα και αντίκες που ξυπνούν αναμνήσεις άλλων εποχών. 

Η αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα, καθώς και η μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Αθήνας και όλης την Ελλάδας, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την αγορά αλλά και την πώληση κάθε παλαιού αντικειμένου...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΑ

ΕΠΙΠΛΑ

Πολυθρόνες, Βιβλιοθήκες, Τραπεζαρίες, Καναπέδες, Καρέκλες, Γραφεία, Σύνθετα, Μπουφέδες, Βιτρίνες, Μπαούλα, Μικροέπιπλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Υαλικά, Ασημικά - Ασημένια Σκεύη, Ρολόγια, Κρύσταλλα, Μπιμπελό, Αγαλματίδια, Πορσελάνες, Μπρούτζινα διακοσμητικά, Χάλκινα διακοσμητικά, Φωτιστικά κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Πίνακες ζωγραφικής, Νομίσματα, Γραμματόσημα, Δίσκοι μουσικής, Βινύλια, Καρτ ποστάλ, Παλιές φωτογραφίες, Κομπολόγια, Κοσμήματα, Ρολόγια, Βιβλία, Περιοδικά, Κόμικς, Κεντήματα, Εργόχειρα, Χαλιά, Μουσικά Όργανα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Σπαθιά, Παράσημα, Μετάλλια, Στολές, Ξίφη, Ξιφολόγχες, Διακοσμητικά Όπλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Όταν πλέον ένα αντικείμενο νιώθετε ότι δεν ταιριάζει στον χώρο σας ή απλά δεν το χρειάζεστε, μπορείτε σίγουρα να επωφεληθείτε από την πώλησή του και να βγείτε κερδισμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

κάντε click εδώ για να δείτε διάφορες φωτογραφίες από το παλαιωπολείο μας καθώς και από διάφορα προϊόντα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ